fbpx
Кінотеатри

З’явилися нові претенденти на роль Бетмена у сіквелі «Людини зі сталі»

 Після того як стало відомо про те, що в сіквелі фільму про Супермена «Людина зі сталі 2» повинен з’явиться Бетмен, почали з’являтися численні чутки про те, кому ж дістанеться роль відомого супергероя. Нещодавно вже був опублікований список акторів, яким може дістатися роль Темного лицаря, однак зараз стали відомі імена й інших кандидатів.

 Зокрема, серед цих акторів – Джерард Батлер, Джон Хемм і Джеймс Кевізел.  

 Джерард Батлер добре відомий в Голлівуді. Славу йому принесли ролі в таких фільмах як «Рок-н-рольщик», «300 спартанців» і «Законослухняний громадянин». Однак акторові вже 43 роки, в той час як Генрі Кавілл – виконавцю ролі Супермена, всього 30.  

 Другий кандидат – Джон Хемм, відомий лише за телесеріалом «Божевільні», який, втім, користується великою популярністю. У великому кіно актор нічим особливо не відзначився. При цьому Хемм не набагато молодший за того ж Батлера – йому 42 роки.  

 Примітно, що і Батлер і Хемм мали можливість працювати з Заком Снайдером – режисером першої і другої «Людини зі сталі». Перший знімався у Снайдера в «300 спартанців», а другий в «Забороненому прийомі».  

 Останній з цих кандидатів – Джеймс Кевізел, також досить добре відомий у Голлівуді. Його можна було побачити у фільмах «Радіохвиля», «Дежа Вю» та «Страсті Христові». Але акторові, знову ж, 44 роки.  

 Втім, поки що точно невідомо, яким повинен стати Бетмен у наступній «Людині зі сталі». Можливо, його дійсно хочуть зробити старшим, ніж Супермен, і тому розглядаються актори старші 40 років.

 Слід зауважити, що Крістіану Бейлу було 37 років, коли він виконував роль Бетмена у завершальній частині трилогії «Темного лицаря» Крістофера Нолана.

Читайте також: