fbpx
Футбол

ЗМІ: капітан збірної Росії Ігор Денисов може перейти в донецький «Шахтар»

 Нещодавно ми повідомляли про невдачі махачкалінського «Анжи» у стартових турах РФПЛ сезонe-2013/2014, а також про те, що команду може покинути капітан збірної Росії Ігор Денисов, який перейшов до «Анжи» з пітерського «Зеніту». Російські ЗМІ писали про те, що причиною можливого розриву відносин «Анжи» та Ігоря Денисова є конфлікт російського футболіста з новим головним тренером команди Рене Мелестеном, а також з легіонерами махачкалінської команди Буссуфа, Діарра і Ето’О.

 А сьогодні з посиланням на «Радянський спорт» ряд видань повідомляє, що Ігор Денисов може опинитися в донецькому «Шахтарі». Агент капітана російської збірної Павло Андрєєв нібито вийде з пропозицією українському клубу придбати Ігоря Денисова. Також повідомляється, що крім «Шахтаря» будуть розглянуті й інші варіанти подальшого працевлаштування одного з найсильніших російських футболістів.

 Відзначається, що ймовірність продовження виступів Денисова за «Анжи» розцінюється як мала, при цьому футболіст деякий час буде тренуватися за індивідуальною програмою.

 Нагадаємо, що за офіційною версією Ігор Денисов не грає за «Анжи» унаслідок отриманої футболістом травми. У всякому разі, про здобуті Денисовим пошкодження говорив Гус Хіддінік, який змінив біля керма «Анжи» Рене Меленстрема.

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: