fbpx
Політика

ДПтСУ не може розібратися зі списком гостей Тимошенко

 Як повідомила прес-служба Державної пенітенціарної служби України, вони не можуть розібратися зі списком гостей, які планують сьогодні, 5 серпня, відвідати Юлію Тимошенко.

  У повідомленні наголошується, що народний депутат Арсен Аваков написав на ім’я керівника Качанівської колонії заяву, в якій попросив надати можливість зустрітися з Тимошенко йому, а також Арсенію Яценюку та Сергію Пашинському. У той же час, Тимошенко запросила до себе Арсенія Яценюка, Олександра Турчинова і Юрія Луценка. Через деякий час вона написала ще одну заяву, повідомивши, що до неї має прибути Арсеній Яценюк з групою осіб, чиї імена вона уточнювати не стала.  

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Керівництво Качанівської колонії  встигло надати дозвіл на зустріч з ув’язненою лише Арсенію Яценюку, Юрію Луценку та Олександру Турчинову.

 Як повідомили в ДПтСУ, було прийнято рішення надати можливість зустрічі з Тимошенко трьом особам, так як вони не мають можливості з’ясувати, з якої причини засуджена змінює перелік осіб, з яким хоче зустрітися, і чому народний депутат Аваков направляє заяву з переліком осіб, який суперечить бажанням самої Тимошенко.

Читайте також: