fbpx
Кінотеатри

Депардьє знімається у Франції у фільмі про ЧС з футболу

 Вперше з часу отримання російського громадянства французький актор Жерар Депардьє повернувся на батьківщину, щоб взяти участь у зйомках фільму про історію чемпіонату світу з футболу. Над цією картиною працює режисер Фредерік Обюртен ("Дуже спеціальний репортаж", "Професіонали", "Париж, я люблю тебе"). Назва нової стрічки поки невідома, а бюджет її становить 18 000 000 доларів.

 У фільмі про ЧС Жерару Депардьє належить виконати роль засновника і президента французького футбольного клубу Red Star, ідейного натхненника проведення чемпіонату світу з футболу Жюля Риме. Роль Риме в історії футбольних чемпіонатів настільки висока, що свого часу головний приз ЧС навіть називався "Кубок Жюля Риме".

 "Це перший раз, коли я знову знімаюся у Франції. Я відмовився від зйомок у всіх французьких фільмах, тому що люди не розуміли мого становища. Я росіянин, а також резидент Бельгії. Я живу в Росії, де провів вже три з половиною місяці», – розповів Жерар Депардьє, додавши, що після зйомок у Франції він має намір прилетіти до Казахстану, а потім відвідати Бельгію та Італію.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: