fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Врадіївська справа. Тепер міліціонери підозрюються в замаху на умисне вбивство

 У прес-службі прокуратури Миколаївської області повідомляють, що підозрюваним у скоєнні злочину у Врадіївці Миколаївської області, що викликав широкий суспільний резонанс, вручили повідомлення про підозру у вчиненні замаху на вбивство.

 Повідомляється, що дії підозрюваних (двоє з них – офіцери міліції) перекваліфіковано з ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (нанесення тяжких тілесних ушкоджень) у більш тяжкий злочин і підпадають під ч. 2 ст. 15 п.п. 4,6,9,12 та ч. 2 ст. 115 (вчинення закінченого замаху на умисне вбивство з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, здійснений за попередньою змовою групою осіб).

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 У ЗМІ пишуть про те, що міліціонерам Дрижаку і Поліщуку інкримінуються також вчинення зґвалтування, розбійного нападу та ряд службових злочинів.

 Щодо так званої «врадіївської справи» все ще триває досудове розслідування.

 26 червня поточного року троє чоловіків зґвалтували і жорстоко побили 29-річну мешканку Врадіївки. Дівчина згодом повідомила, що її зґвалтували співробітники міліції. Події у Врадіївці призвели до штурму місцевими жителями райвідділу міліції, а згодом своїх посад позбулися кілька високопоставлених міліціонерів в УМВС Миколаївської області.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Раніше повідомлялося, за результатами позачергової атестації співробітників, що працюють у Врадіївському райвідділі, з органів внутрішніх справ звільнено троє співробітників міліції, а ще чотирьом було наказано до вересня місяця усунути виявлені прорахунки в їх роботі.

 За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: