fbpx
Політика

Bloodhound Gang. Росія обурилася, Київ промовчав

 Безславно довелося покинути Росію американській групі Bloodhound Gang. Прибулих з Анапи горе-музикантів приховано від журналістів провели із зони прильоту в транзитну, де представник ФМС РФ наказав їм покинути територію Російської Федерації ще до півночі.

 А раніше в Анапі членам групи довелося залишати готель через чорний хід, однак, на виході їх чекали – кубанці освистали і закидали їх помідорами і тухлими яйцями.

 Як розповів пізніше губернатор краю Олександр Ткачов: «З готелю їм довелося втікати просто ганебно – через чорний хід, але й там їх зустрічали. І в аеропорту також. Ще легко відбулися. Ця реакція молоді відверто порадувала. Молодці! За такі викрутаси треба було їх взагалі за грати посадити».

 У місцевому аеропорту «сміливих» на сцені учасників групи відверто налякали – кілька людей, які назвали себе козаками, прорвалися в бізнес-зал і накинулися на музикантів, так, що довелося втрутитися поліції. Як розповів очевидець інциденту, один із нападників став душити американським прапором басиста Bloodhound Gang Джареда Хасселхоффа, після чого прапор був порваний і розтоптаний – заштовхувати його в штани нападники погребували.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

AnapaToday.com або як побили америкосів (відео):

 

 Багато російських політиків і парламентарів зажадали завести на американців кримінальну справу і заборонити їм в’їзд в країну. Раніше співробітники поліції опитали учасників групи. "42-річного Евіла Джареда Хасселхоффа опитали у присутності перекладача. Проводиться дослідча перевірка", – розповів офіційні представник СК Володимир Маркін.

 Викликає подив те, як спокійно відреагували на хуліганські витівки ЗМІ та політики в Україні, адже інцидент з російським прапором в Одесі був тільки частиною шоу американської групи. Так, в Одесі вони закінчили свій виступ тим, що Хасселхофф прямо на сцені спустив штани і продемонстрував глядачам свої геніталії, обгорнуті стрічками кольорів українського прапора, а днем ​​раніше, виступаючи в Києві, помочився на український державний прапор.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Однак, і преса, і політики, які називають себе патріотами України, вважали за краще не помітити відвертого хамства заокеанських гостей.

 Тим часом, фестиваль Kubana 2013 продовжився, і в останні дні виступлять більше 50 відомих музичних колективів, серед яких The Prodigy, System of a Down, Guano Apes, Scooter. Росію представлять Маша Макарова з "ведмедями", Noize MC, "План Ломоносова", "Слот".

Bloodhound Gang на концерті в Києві (відео):

За матеріалами: ЗМІ

Читайте також: