fbpx
Футбол

«Челсі»: знову 40 млн фунтів на Руні

 Лондонський «Челсі» продовжує активно «тиснути» на керівництво «Манчестер Юнайтед».

 Відзначимо, що в Лондоні бажають отримати нападаючого національної збірної Англії і «Манчестер Юнайтед» Уейна Руні. «Аристократи» вже зробили представникам манкуніанців дві пропозиції щодо трансферу Руні і двічі отримали відмову в переході 27-річного англійського нападника.

 Останню пропозицію від «пенсіонерів» у розмірі 40 мільйонів фунтів «Манчестер Юнайтед» відкинув, однак лондонцям не позичати завзяття в цьому плані. Представники «Челсі» знову готують пропозицію «червоним дияволам» і знову у розмірі 40 мільйонів фунтів.

 Зазначимо, що сам Уейн Руні в бесіді з керівництвом «МЮ» заявив про те, що бажає залишити «Олд Траффорд». В даний момент, крім «Челсі», інтерес до Руні проявляють «ПСЖ» і «Барселона».

 Раніше повідомлялося, що долю Руні вирішать уболівальники. Через те, що прийти до спільного знаменника Руні і керівництву клубу не вдалося, футболіст вирішив довірити свою долю вболівальникам «червоних дияволів». Найближчим часом команді «Манчестер Юнайтед» належить зіграти два контрольні матчі, – зі шведським «АІКом» в наступну середу і з іспанською «Севільєю» на «Олд Траффорд» трьома днями пізніше, у тому випадку, якщо шанувальники «МЮ» не поставлять під Руні обструкції, то форвард цілком може залишитися ще на сезон.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: