fbpx
Новини світу

В Одесі День міста зробили вихідним

  Одеська міська рада оголосила 2 вересня 2013 року неробочим днем ​​у зв’язку з святкуванням Дня заснування Одеси.

 Як повідомили в департаменті інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради, відповідне розпорядження було підписано Миколою Ільченком, виконуючим обов’язки Одеського міського голови.

 Згідно з розпорядженням Одеського міського голови, всі підприємства, організації та установи, які зараз входять в комунальну власність одеської територіальної громади, будуть зобов’язані перенести робочий день з понеділка, 2 вересня, на суботу, 14 вересня.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Крім того, всім керівникам підприємств, організацій та установ інших форм власності, які розташовані на території міста Одеси, міська рада порекомендувала внести аналогічні зміни в графіки роботи своїх установ.

 Нагадаємо, що в травні День міста відзначив Київ. На День Києва центр української столиці був перекритий, а в метро запустили додаткові поїзди. Як стверджував голова КМДА Олександр Попов, на святкування Дня Києва зі столичного бюджету було виділено близько одного мільйона гривень.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: