fbpx
Футбол

Сьомін: “Габалі” не потрібен Мілевський

 Головний тренер азербайджанського футбольного клубу «Габала» Юрій Сьомін спростував усі чутки про можливий переїзд до Азербайджану нападника київського «Динамо» Артема Мілевського, а також екс-воротаря «біло-синіх» Станіслава Богуша.

 За інформацією телеканалу «Футбол», керівництво азербайджанської «Габали» не зацікавлене в трансфері Артема Мілевського та Станіслава Богуша.

 Нагадаємо, що вчора фотографія Артема Мілевського була опублікована в соцмережі Instagram на профілі елітного нічного клубу Баку.

 Раніше повідомлялося, що Артем Мілевський, який не потрапляє в першу команду «Динамо» і намагається працевлаштуватися в інших клубах, був помічений в Азербайджані.

 Стало відомо, що Мілевський згоден заплатити «Динамо» за дострокове розірвання контракту зі своєї кишені, а також пробачити борг у розмірі 400 тисяч євро, які Мілевському нібито заборгував столичний клуб. У разі позитивного вирішення ситуації з «Динамо», Артем Мілевський відразу ж відправиться в розташування новачка Серії А «Ліворно» і поставить свій підпис під контрактом з італійським клубом, після чого приступить до підготовки до сезону.

 За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: