fbpx
Політика

Азаров і Янукович привітали військовослужбовців з Днем Повітряних Сил України

 Прем’єр-міністр України Микола Азаров привітав всіх військовослужбовців, працівників і ветеранів Повітряних Сил Збройних Сил України з їх професійним святом – Днем Повітряних Сил ЗСУ. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

 «Від імені уряду України прийміть щирі слова подяки та привітання за вашу сумлінну, самовіддану службу Батьківщині, майстерність і професіоналізм у захисті національних інтересів і охорони повітряного простору української держави», – сказано у привітанні Миколи Азарова.

 За словами прем’єр-міністра України, Повітряні Сили ЗСУ «завжди були і є втіленням вірності бойовим традиціям, честі і доблесті, непорушного зв’язку багатьох поколінь відважних авіаторів, які своїми подвигами здобули велику повагу всього українського народу».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Микола Азаров висловив упевненість, що військовослужбовці Повітряних Сил Збройних Сил України і надалі успішно виконувати поставлені перед ними завдання для збереження мирного неба над Україною і щасливого майбутнього країни.

 «Бажаю вам щастя, добра, миру, міцного здоров’я та успіхів у зміцненні обороноздатності української держави», – підсумував Микола Азаров.

 Президент України – Верховний головнокомандувач ЗСУ Віктор Янукович – також привітав усіх військовослужбовців, працівників і ветеранів Повітряних Сил Збройних Сил України з їх професійним святом.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Віктор Янукович висловив усім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Повітряних Сил глибоку подяку за мужність, самовіддану і сумлінну службу. На думку президента, захист повітряних кордонів держави – це почесна, важлива і одна з найбільш відповідальних обов’язків.

 «Бажаю вам міцного здоров’я, злагоди і добра, успіхів у благородній справі зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини», – сказано у привітанні українського президента.

 За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: