fbpx
Політика

La Repubblica: “З Росії масово виїжджають узбеки, киргизи і таджики”

Рубль упав, після чого з великих російських міст зникли узбеки, киргизи і таджики. Зараз ніхто не хоче виконувати принизливу роботу, повідомляє авторитетне видання La Repubblica.

«Іммігранти їдуть додому швидше, ніж приїжджали. Більше ніж мільйон іноземців в буквальному сенсі зникли з російською землі за два тижні, а інші продовжують готуватися до втечі. Але навіть росіяни починають побоюватися, що вони вже самі занурюються в кошмар. Абсолютно несподівано Росія Путіна стикається з дрібницями, які провокують паніку», – йдеться в статті.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

У виданні пишуть, що «москвичі раптом усвідомили, що вчасно перестали чистити тротуари, що ніхто не знімає тонни снігу з дахів».

«У Санкт-Петербурзі ситуація ще більш плачевна. Місцева влада просить людей самостійно боротися зі снігом, що викликало потік лайки з боку громадян, які абсолютно не підготовлені до такої ситуації», – заявили у виданні.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«І це тільки початок. Через втечу іноземців заблоковані будівництва, магазини, ресторани. Причин багато. Безумовно, свою роль відіграють нові закони, які ожорсточують можливості пересування іноземних громадян», – пише автор статті.

Читайте також: