fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

До глави департаменту Мін’юсту з питань люстрації прийшли з обшуком

Глава департаменту Міністерства юстиції з питань люстрації Тетяна Козаченко повідомила про те, що до неї прийшли з обшуком.

 «У мене обшук. Ламають двері. Головне слідче Управління, Володимирська», – написала вона на своїй сторінці в Facebook.

 Через деякий час Козаченко додала, що приїхав адвокат і розбирається з оперативниками.

 Примітно, що до заступника Козаченко, Дмитра Димова, теж приїхали з обшуком за місцем проживання.

 Коментуючи цю ситуацію, народний депутат України, голова антикорупційного комітету Єгор Соболєв нагадав, що і Козаченко, і Димов були адвокатами Євромайдану і їх довго переконували піти на державну службу, щоб займатися люстрацією.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 «Усі члени нашої команди, б’ються за очищення влади, поважають право слідства розслідувати все, що потрібно розслідувати, про кого б не йшлося. Якщо цього вимагає закон», – додав він.

 За словами Соболєва, якщо все це спланований «наїзд» як за часів Януковича, то відповідальних керівників можна лише привітати, оскільки вони прискорюють власний кінець.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 При цьому Соболєв звернув увагу на те, що минулого тижня його проінформували про те, що в МВС ретельно вивчають його справу про отримання громадянства в 2003 році.

 «Усім слідчим, які зараз мною займаються, щиро бажаю удачі і щоб скоротити державні витрати, прошу почитати Вікіпедію – там досить точно описана моє життя. Ми дійсно за повну відкритість », – додав депутат.

Читайте також: