fbpx
Політика

Як можна більше депутатів повинні відвідати передову, – Семенченко

Як заявляє народний депутат України Семен Семенченко, системний саботаж, злочинна недбалість, головотяпство і масове насичення силових структур України агентами ФСБ і СВР досягли і перевищили позначку загрози національній безпеці України. Семенченко переконаний, що якомога більше депутатів повинні відвідати передову, щоб подивитися, хто конкретно і з яким озброєнням тримає передовий фронт, а також на ситуацію з резервами.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 «А потім поставити президенту, керівництву Генштабу та Міноборони питання. Багато питань. Задати і добитися на них відповіді. І найменший і останній з них: якого чорта елітні частини знаходяться не на передовій, замість легкоозброєних добровольчих підрозділів, а в Дніпропетровській області роззброюють добровольців? Хтось намагається створити собі преторіанську гвардію? Дніпропетровська область не є зоною проведення АТО, а армія служить народу України, а не окремій його переляканій частині», – додав він.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 При цьому Семенченко звернув увагу на те, що за тиждень перетягав на передову половину фракції «Самопоміч». За його словами, це корисні для них поїздки.

 «Зіткнення з реальним життям, замість лубочних телевізійних картинок, дає потужний заряд злості, обурення, приплив енергії і мотивацію до роботи», – вважає він.

Читайте також: