fbpx
Політика

Геращенко назвав умови проведення третього Майдану

Народний депутат України Антон Геращенко вважає, що якщо третій Майдан і відбудеться, то лише в тому випадку, якщо Верховна Рада і Кабінет міністрів перетворяться на слуг Президента, а Президент, уряд і більшість депутатів перестануть чути народ. Поки що, на його думку, цей момент не настав і не настане, якщо перші особи будуть думати не про рейтинги, а про реформи і те, як побороти корупцію.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Також він прокоментував так званий «Майдан 3.0», який намагалися організувати на вихідних невідомі люди. За словами Геращенка, керівником групи, що встановила намети на Майдані в неділю, 7 червня, виявився якийсь Рустем, який прибув в Україну з США за рік до річниці розстрілу Небесної сотні. При цьому він звернув увагу на те, що в США цей самий Рустем намагався організовувати мітинги разом з фальшивою організацією «Батальйони братство».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Що я знаю точно, – третій Майдан буде організовувати не політемігрант із США Рустем, з купленими днями в «Епіцентрі» однотипними наметами, а ми з Вами, якщо відчуємо, що влада остаточно не чує свій народ», – констатував Геращенко.

Читайте також: