fbpx
Україна

Стала відома дата ліквідації «Укроборонпрому»

Укроборонпром

Генеральний директор «Укроборонпрому» Юрій Гусєв заявив, що перший аудит консолідованої фінансової звітності концерну за 2018-2019 роки практично завершений.

«Аудит поки триває. До кінця року він буде завершений… Ми плануємо, що вже в січні Наглядова рада Укроборонпрому розгляне результати аудиту, які ми в подальшому опублікуємо, щоби суспільство побачило результати роботи Концерну», – зазначив він.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Гусєв підкреслив, що компанія вже почала підготовку зі створення нових холдингів. Повноцінно вона буде реалізована після ухвалення Верховною Радою відповідного законопроекту №3822.

Реформа «Укроборонпрому» передбачає, що 65 найперспективніших підприємств концерну об’єднають у новий державний оборонний холдинг. Будуть створені галузеві бізнес-одиниці (ГБО) у формі акціонерних товариств, які будуть об’єднані за напрямами: авіаремонтний, бронетехніки, радарних систем, морських систем, високоточного озброєння, боєприпасів і спецхімії.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

До 30 квітня 2021 року – очікується ухвалення ВРУ законопроєкту №3822, який стане офіційним початком трансформації «Укроборонпрому». До кінця червня 2021 року – ліквідація ДК «Укроборонпром» та створення нового оборонного холдингу у формі акціонерного товариства.

Читайте також: