fbpx
Популярне

Комітет ВР відмовився розглядати призначення Шкарлета

Сергій Шкарлет

Парламентський комітет із питань регламенту та депутатської етики відмовився розглядати матеріали щодо неодноосібного голосування за призначення Сергія Шкарлета міністром освіти й науки. Про це повідомила народний депутат від «Голосу» Інна Совсун.

«Погані новини. Комітет з питань Регламенту та депутатської етики відмовився розглядати матеріали, що свідчать про кнопкодавство під час голосування за призначення міністром освіти й науки Сергія Шкарлета.

Я розумію позицію ОПЗЖ, вони захищають своїх кнопкодавів. Частина Слуг Народу заявили, що для них це витрачання часу, і у них є важливіші справи. Непогано, чи не так? Дійсно, навіщо членам Комітету з питань Регламенту та депутатської етики розглядати порушення Регламенту та депутатської етики?», – написала вона Facebook.

Читайте також:  Принизлива поразка росії. Перша чеченська війна (ВІДЕО)

Совсун пообіцяла оприлюднити матеріали, які зібрали її колеги і які не захотів розглянути регламентний комітет.

Вона додала, що «Голос» подасть заяву до правоохоронних органів із цього приводу. 

Нагадаємо, 18 грудня Верховна Рада України підтримала призначення міністра освіти і науки. Призначення Сергія Шкарлета головою Міністерства і освіти підтримали 226 народних депутатів. Зазначимо, що з 25 червня 2020 року він виконував обов’язки очільника МОН. При цьому раніше стало відомо, що освітній комітет ВР не підтримав його кандидатуру.

Читайте також:  Мережа УПЦ-ФСБ: листування священників, лобі за кордоном і "релігійні" псевдожурналісти (ВІДЕО)

Пізніше стало відомо, що призначення Шкарлета можуть оскаржити у суді.

Читайте також: