fbpx
Політика

Європарламент задоволений роботою українських політиків, – Оксана Продан

 Як повідомила народний депутат України від фракції «БПП» Оксана Продан, під час «Українського тижня» в Європарламенті Україні дали чітко зрозуміти, що українські політики повинні почати реально діяти, а не імітувати реформи.

За її словами, фактично йдеться не про якісь конкретні особи, а про весь уряд, який в діючому складі не виконує своїх функцій.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Я б не стала називати конкретні прізвища, але однозначно в нашій країні є люди, які можуть виконувати поставлені перед нами завдання, і особисто для мене важливо, щоб і прем’єр, і нові міністри працювали не заради виконання якоїсь програми, а для того, щоб забезпечити добробут людей, що живуть в Україні», – сказала Оксана Продан.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Депутат зізналася, що розраховує на те, що протягом часу, що залишився до відновлення роботи парламенту, керівники фракцій зможуть прийти до консенсусу, щоб продовжити рух держави вперед.

Читайте: Переговори щодо формування коаліції та уряду тривали більше 6 годин, – Олег Ляшко

Читайте також: