fbpx
Право

Біля табору для мігрантів у Москві пройшла чергова акція

 Московська поліція не стала припиняти акцію, що пройшла сьогодні вночі біля табору для нелегальних мігрантів в районі Гольяново. Протестуючі запалили фаєри і розгорнули банер «Нелегальних людей не буває», скандуючи: «Сьогодні мігранти – завтра ви!», «Ні кордонів, ні депортацій!».

 Напередодні, 7 серпня, біля будівлі Федеральної міграційної служби відбулася серія одиночних пікетів під тими ж гаслами. Учасники заходу протестували проти утримання нелегальних мігрантів у наметовому таборі.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, Гольяновський табір був розбитий 31 липня, після того як на московських ринках пройшов рейд з виявлення осіб, які нелегально перебувають на території Москви. В результаті було затримано близько 3 000 осіб, у всіх зняли відбитки пальців, деяких притягнули до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства. У табір для нелегалів були відправлені близько 600 осіб, їх юридичний статус досі незрозумілий.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Організатором наметового табору виступило МНС, «замовником» було ГУ МВС по Москві. Однак ніхто не може пояснити, на підставі якого закону прийнято таке рішення.

Табір для мігрантів (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: