fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс розлучаються?

 Ні для кого не секрет, що голлівудські актори Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс вважалися однією з найміцніших зіркових пар.  

 Однак, як стверджують західні ЗМІ, ті випробування, які в останні роки переслідували акторів, не могли не позначитися на їх особистому житті. В результаті, після 15 років сімейного життя Майкл Дуглас подав на розлучення.  

 Згідно з даними обізнаних джерел, на публіці подружжя поводиться так, ніби вони ідеальна сім’я, однак насправді все не зовсім так. У кожного з акторів вже накопичилися сильні образи і взаємні звинувачення.  

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Так, Кетрін Зета-Джонс вже не приховує, що її маніакально-депресивний психоз – результат занепокоєння за життя та здоров’я Дугласа, який поборов рак горла. Кетрін вже кілька разів проходила курс лікування в клініках, що негативно позначилося не тільки на її зірковій кар’єрі, але і на особистому житті.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Майкл Дуглас не виключає, що саме його дружина заразила його вірусом папіломи людини, який і призвів до того, що він захворів онкологічним захворюванням.  

 До слова, у разі розставання, зірковому подружжю доведеться ділити майно, загальна вартість якого становить приблизно 300 мільйонів доларів.   

 За матеріалами: URA-Inform

Читайте також: