fbpx
Політика

Опозиції не дадуть блокувати сесію Київради 19 серпня – Володимир Філіппов

  Опозиції не дадуть блокувати сесію Київради, яка повинна пройти 19 серпня, вважає депутат столичної міськради (фракція Партії регіонів) Володимир Філіппов.

"Минулого разу ми їм (представникам опозиційних фракцій у Верховній Раді – ІФ) дозволили блокувати сесію. Але на сьогодні є рішення суду про законність проведення сесії, так що у них аргументів не залишилося. Так що цього разу ми їм просто не дозволимо зірвати сесію. Якщо вони народні депутати, це не означає те, що вони можуть прийти і бити, штовхати, лаяти простих громадян, якими є депутати Київради", – зазначив В. Філіппов журналістам.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Народні депутати, на його думку, намагаються перетворити Київраду на арену політичних подій. «Я думаю, до осені, коли Верховна Рада відновить роботу, інтерес до Київради у них зменшиться", – водночас вважає В. Філіппов.

Як повідомлялося, 9 серпня Окружний адміністративний суд визнав наявність повноважень у нинішньої Київради здійснювати свою діяльність аж до вступу в повноваження депутатів наступного скликання, обраних на чергових виборах у 2015 році. 

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як відомо, 19 серпня має відбутися сесія Київради. Попереднє засідання Київради, яке проходило 11 липня, було зірвано депутатами Верховної Ради від опозиційних фракцій.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: