fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Петра Мельника можуть відпустити під заставу в розмірі 23 мільйонів гривень. Якщо, звичайно, екс-ректора зловлять

Колишній ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник знаходиться в міжнародному розшуку і на даний момент інформації про його затримання немає.

Начальник управління зв’язків з громадськістю МВС Сергій Бурлаков повідомив, що якщо Петра Мельника зловлять, то сума застави, заплативши яку екс-ректор зможе не перебувати в СІЗО, становить близько 23 мільйонів гривень. «Суд змінив Мельнику запобіжний захід з домашнього арешту на утримання під вартою і одночасно визначив розмір застави майже  23 мільйони гривень», – такі слова представника МВС наводять сьогодні ЗМІ.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що правоохоронці затримали ректора Податкової академії 27 липня. Петро Мельник підозрюється в отриманні хабарів у розмірі 40 тисяч і 80 тисяч гривень за вступ абітурієнтів до ВНЗ. Унаслідок погіршення стану здоров’я Петра Мельника, суд визначив йому 60 діб домашнього арешту, при цьому колишній ректор мав право відвідувати лікувальні установи Києва та Ірпеня.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

9 серпня Петро Мельник, позбувшись електронного браслета, зник з-під домашнього арешту, у зв’язку з чим, після отримання відповідного рішення суду, МВС оголосило екс-ректора в розшук.  

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: