fbpx
Політика

Новий посол США записав відеозвернення до українців

 Новий посол Сполучених Штатів Америки в Україні Джефрі Пайятт записав відеозвернення до українців. Зазначимо, що у своєму першому «українському» відеозверненні Джефрі Пайятт обіцяє підтримувати демократичні прагнення української держави.

 Відеоролик розповсюдило посольство Сполучених Штатів в Україні. За словами новоспеченого американського посла, за всі 24 роки своєї дипломатичної кар’єри, він з сім’єю вже побував у багатьох державах і дуже радий знову повернутися до Європи.

 Він нагадав про те, що США і Україна не так давно відсвяткували 20-річчя двосторонніх відносин.

 «Я вважаю своїм обов’язком зберегти стратегічне партнерство між Сполученими Штатами Америки та Україною», – заявив Джефрі Пайятт.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Новий американський посол пообіцяв надалі підтримувати прагнення українського народу, яке спрямоване на створення незалежної, демократичної, багатої та сучасної європейської держави. Джефрі Пайятт підкреслив, що дуже захоплюється історією і з великим нетерпінням чекає можливості познайомитися з українськими традиціями.

 «Я мрію відвідати Крим, про який мені розповідали», – зазначив посол США в Україні.

 Він додав, що любить кататися на гірських лижах і піші прогулянки, і планує вже дуже скоро побувати на схилах Карпатських гір.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Джефрі Пайятт сказав, що збирається спілкуватися з українцями в соцмережі Facebook, а також за допомогою різних відео-блогів.

 Нагадаємо, що Джефрі Пайятт прибув до України в суботу, 3 серпня. На цій посаді він змінив Джона Теффта, який раніше відкрито заявив про необхідність звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Теффт зазначив, що Тимошенко також слід пройти курс лікування. На думку екс-посла, від рішення щодо Юлії Тимошенко і залежить майбутнє України.

 

Звернення посла США в Україні

 

За матеріалами: lb.ua

Читайте також: