fbpx
Політика

Азаров і Медведєв упевнені – торговельні війни між Україною і Росією неможливі

У неділю, 18 серпня, прем’єр-міністр України Микола Азаров і глава уряду Російської Федерації Дмитро Медведєв у телефонній розмові обговорили торговельно-економічні відносини між країнами і ситуацію, яка склалася в останній тиждень при митному оформленні окремих видів вантажів, що поставляються з України до Росії. Політики переконані – торговельні війни між Україною і Росією неможливі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

При цьому Микола Азаров зазначив, що завдяки роботі уповноважених робочих груп за останні два дні вдалося досягти суттєвого прогресу в питанні поставок української продукції до Росії. Більше того, політики впевнені, що найближчим часом питання вдасться повністю вирішити в інтересах взаємовигідного двостороннього співробітництва. Сторони і далі мають намір продовжувати виконувати програму інвестиційного співробітництва, і пріоритет у ній надавати високотехнологічним галузям промисловості.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: