fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Втеча Мельника. «Спрацював людський фактор», – адвокат

   Адвокат екс-ректора Податкової академії Петра Мельника Руслан Місюна вважає, що його підзахисний психологічно не витримав ситуації з можливим взяттям його під варту.

 "Просто його довели, він не витримав, спрацював людський фактор", – повідомив він в інтерв’ю агентству "Інтерфакс-Україна".  

 За словами Р.Місюни, у четвер слідчий повідомив П.Мельнику про клопотання з приводу зміни запобіжного заходу на взяття під варту. Таке рішення слідчий прийняв, на думку адвоката, грунтуючись на дезінформації, поширеній раніше журналістами.  

Читайте також:  Чехію охопила негода: мешканці першого міста готуються до евакуації (ФОТО)

 "Хтось зводить з П.Мельником рахунки, використовуючи правоохоронні органи та суд", – вважає адвокат.

 Р.Місюна також поінформував, що в п’ятницю Печерський райсуд Києва розгляне клопотання слідчого про зміну П.Мельнику запобіжного заходу на взяття під варту.  

 Як повідомлялося, колишній ректор Податкової академії Петро Мельник зник з-під домашнього арешту, позбувшись від електронного браслета. МВС оголосило його в розшук.

Читайте також:  Дунай вийшов з берегів і затоплює Будапешт (ВІДЕО)

 П.Мельника затримали 27 липня співробітники Головного управління внутрішньої безпеки Міністерства доходів і зборів спільно з ГУБОЗ МВС України. Він вимагав та отримав від двох українців хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. грн за вступ їх родичів у свій виш.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: