fbpx
Кінотеатри

Мілла Йовович зіграє королеву в екранізації Шекспіра

 Мілла Йовович, що неодноразово рятувала світ в безлічі американських блокбастерів, отримала роль абсолютно іншого плану. Тепер актрисі російського походження належить знятися в сучасній екранізації п’єси Шекспіра «Цімбелін». Причому Міллі уготована роль не якогось другорядного персонажа, а самої королеви.

 Чоловіка героїні Йовович зіграє Ед Харріс, який раніше засвітився на другому плані в таких картинах, як «Аполлон-13», «Скала», «Ігри розуму» і деяких інших. Компанію «королівському подружжю» на знімальному майданчику складуть Ітан Хоук і Пенн Беджлі.

 Режисером фільму «Цімбелін» стане Майкл Алмерейда, який раніше неодноразово звертався до шекспірівської теми. В одній зі своїх робіт («Гамлет») він успішно співпрацював з Ітаном Хоуком, якого запросив і в нову стрічку.

 Цімбелін – кельтський король, дочка якого таємно виходить заміж за бідняка. Дружина короля, роль якої належить виконати Міллі Йовович, виношує плани видати падчерку за свого рідного сина, щоб зміцнити позиції на королівському троні.

 Алмерейда переносить події шекспірівської п’єси в сучасну Америку. Про те, що з цього вийде, глядачі зможуть дізнатися вже наступного року.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: