fbpx
Політика

Бригинець допускає, що Попов проводить сесію Київради

 Депутат Верховної Ради України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець допускає, що в даний час проходить позачергова сесія Київради. Про це він написав 5 серпня на своїй сторінці в Facebook.  

 За словами опозиціонера, голова КМДА Олександр Попов зібрав у себе кількох провладних депутатів і тому він вважає, що міський голова отримав добро з Банкової на проведення нелегітимної сесії. При цьому Бригинець підкреслює, що без кворуму, присутності ЗМІ та офіційного попередження, дана сесія Київради не буде законною.  

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Але нинішня влада може спокійно порушити закон, оскільки тим, хто отримав дозвіл від перших осіб держави, нічого побоюватися», – зазначив депутат.  

 Він підкреслив, що опозиція не має нічого проти того, щоб Попов зустрічався з представниками більшості і консультувався, але проти того, щоб порушувалися і ігнорувалися права громадськості.  

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Якщо ж Попов дійсно обманним шляхом проведе сесію, то це не просто остаточно знищить міське самоврядування в країні, але і зробить Попова кримінальним злочинцем», – заявив Олександр Бригинець.  

 Він закликав депутатів Київради від більшості, а також керівництво КМДА уникати незаконних дій і не загострювати ситуацію в столиці.

Читайте також: