fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс розповіла про свій успіх

 Знаменита голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс, яка у свої 22 роки вже є лауреаткою премії «Оскар», поділилася своїми думками, щодо її успіху.  

 Дівчина, яка досягла небачених висот і слави в настільки юному віці, сказала, що її популярність не стала для неї несподіванкою. А все тому, що Дженніфер Лоуренс завжди знала про те, що стане відомою персоною.  

 Дженніфер сказала, що навіть в ранньому віці завжди чітко знала, чого хоче і йшла до своєї мети. «Я хотіла стати матір’ю і диктором. Я планувала жити в Кентуккі. Але я завжди знала, що стану знаменитою. Клянуся вам, так і було, але я не знаю, як це пояснити. Я лежала в ліжку перед сном і сама себе запитувала "Чи буду я популярна в рамках місцевого ТБ? Чи буду я диктором?". Це були не бачення, це була чітка впевненість у майбутньому», – поділилася Дженніфер Лоуренс.  

Читайте також:  Відомий чеський репер презентував кліп і пісню про закарпатське село Керецьки

 Нагадуємо, що Дженніфер Лоуренс – американська актриса, яка почала свою акторську кар’єру в 2006 році. З того моменту Дженніфер знялася в більш ніж 15 фільмах і серіалах, серед яких настільки знамениті роботи, як: «Люди Ікс: Перший Клас», «Голодні ігри», «Мій хлопець – псих» та багато інших. За роботу в картині «Мій хлопець – псих» Дженніфер Лоуренс отримала найпочеснішу премію у світі кіно – "Оскар" за кращу жіночу роль.   

Читайте також:  Українці в центрі Варшави роз'їжджають на елітних автомобілях (ВІДЕО)

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: