fbpx
Україна

День Незалежності-2013. «Підготовка йде планово, всі заходи профінансовані», – Азаров

   Прем’єр-міністр України Микола Азаров у понеділок провів чергове засідання оргкомітету з підготовки до святкування 22-ї річниці святкування Дня Незалежності України.  

 Згідно з інформацією прес-служби Кабінету міністрів, в ході засідання прем’єр констатував, що підготовка йде планово, всі заходи профінансовано. М.Азаров також доручив київській владі прикрасити столицю до свята. "Київ повинен набути святкового вигляду. Він повинен бути чистим, доглянутим і святково прикрашеним", – зазначив прем’єр.  

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

 Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко зазначив, що столична влада вже почала готуватися до святкування Дня Незалежності, до цієї дати в Києві відкриють три нових парки.

 Згідно з інформацією, до свята будуть проведені перші всеукраїнські сімейні спортивні ігри, а також фінали з футболу, стрітболу та інших ігрових видів спорту.  

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

 В міністерстві оборони України агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що військового параду в День Незалежності в столиці не буде. За даними відомства, традиційно увечері 24 серпня в Києві прозвучать святкові феєрверки.   

 Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: