fbpx
Шоу-бізнес

Ліндсі Лохан не відвідає Венеціанський фестиваль цього року

 Знаменита голлівудська актриса Ліндсі Лохан, зовсім недавно пройшла курс лікування в реабілітаційній клініці, потихеньку повертається до звичайного життя – вона займається шопінгом, дає інтерв’ю і працює над новим інтернет-проектом. Що ж до її основної професії, професії актриси, то раніше ходили чутки, що вона представить на Венеціанському кінофестивалі картину «Каньйони» , проте днями Ліндсі опублікувала у своєму Твіттері запис, в якому спростувала інформацію про свою появу на європейському огляді мистецтв.

 Ліндсі Лохан написала: «Я ніколи не підтверджувала, що з’явлюся на Венеціанському кінофестивалі в цьому році. Звичайно, я б із задоволенням повернулася в це дивовижне місто і взяла участь у цьому заході, але зараз я сконцентрована виключно на своє здоров’я. Коротше кажучи, здоров’я для мене зараз найважливіше».

 Цілком можливо, що Ліндсі Лохан прислухалася до слів Опри Уїнфрі, яка порадила акторці побільше часу проводити вдома і подбати про себе.

 Хоча не виключено, що Ліндсі Лохан побажала не з `являтися на Венеціанському кінофестивалі з картиною, яка була розкритикована в пух і прах американськими критиками.

 За матеріалами: Daily Mail

Читайте також: