fbpx
Політика

Путін був збентежений проблемами українських товарів на російській митниці – Янукович

 Президент України Віктор Янукович, судячи з усього, не вважає, що між Україною і Росією йде торгова війна, оскільки жодного разу не згадував цей термін під час обговорення цього питання.

 За його словами, коли він отримав інформацію про проблеми на російській митниці, то відразу ж зв’язався зі своїм колегою Володимиром Путіним і зажадав роз’яснити, в чому справа. Путін, як стверджує Янукович, у свою чергу заявив, що також збентежений цим, назвав це неправильним і завірив, що викликав керівників і фахівців для пояснень.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Як повідомив Янукович, після цієї розмови він дійшов висновку, що це рішення було поспішним і необдуманим. Після цього у Януковича знову відбулася розмова з Путіним.

 "Він підтвердив, що, звичайно, такого робити не потрібно було. Але це вже їх внутрішнє питання, чому це сталося, хто припустив", – розповів президент про розмову зі своїм колегою.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Янукович також заявив, що виступає проти ускладнення стосунків між Україною і Росією і вважає, що необхідно навпаки шукати взаєморозуміння, чого, за його словами, бажає і Володимир Путін.

 "Він добре розуміє, що будь-яка ситуація, яка ускладнюватиме ці стосунки, не піде на користь ні Україні, ні Росії", – додав президент.

  По матеріалах: Інтерфакс-Україна

Читайте також: