fbpx
Політика

Референдум про вступ України в МС. ЦВК прийняла документи від КПУ

 Центральна виборча комісія України сьогодні прийняла документи для реєстрацію ініціативної групи з проведення Всеукраїнського референдуму. Про це повідомляє офіційний сайт Компартії України.

 У повідомленні йдеться про те, що представлені в ЦВК документи були прийняті у відповідності з чинним законодавством, а організатори виконали всі вимоги закону України про Всеукраїнський референдум. Повідомляється, що до перевірки поданих документів до ЦВК приступлять завтра, а, відповідно до чинного законодавства, на таку перевірку відводиться п’ять днів.

Читайте також:  На Закарпатті попи московського патріархату провели масовий "шабаш"

 Нагадаємо, що 8 вересня на столичному стадіоні "Спартак" КПУ і громадський рух "Український вибір" організували збори громадян. Як повідомлялося раніше, участь у цих зборах взяли 2 508 осіб. У ході зборів було затверджено склад ініціативної групи, яка займатиметься збором підписів на підтримку всеукраїнського референдуму. Крім того, було вирішено, що на референдум буде винесено наступне питання: «Чи підтримуєте ви приєднання України до Митного союзу Республіки Білорусь, Республіки Казахстан та Російської Федерації?».

Читайте також:  Нардеп-хабарник втік з України через Закарпаття

 За матеріалами: kpu.ua , podrobnosti.ua

Читайте також: