fbpx
Право

Кабмін України затвердив норми витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня

Кабінет міністрів України затвердив норми витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня. Про це йдеться в повідомленні Міністерства молоді та спорту, передає УНН.

Зокрема, документ розроблено для виконання пункту "Рішення Організаційного комітету з підготовки та участі спортсменів України в Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи від 3 липня 2012 р." (пункт 5).

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

За даними Міносвіти, підставою для розробки документа є науково обгрунтовані дані державного науково-дослідного центру з проблем гігієни харчування і Університету харчових технологій про норми раціонального, збалансованого та адекватного харчування відповідно до енергетичних витрат під час спортивної діяльності.

Також, затверджені норми забезпечення лікарськими засобами та медичними виробами для корекції спортивних результатів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

У повідомленні йдеться, що реалізація проекту постанови сприятиме створенню умов для досягнення спортсменами України високих результатів на офіційних спортивних змаганнях світу та Європи, забезпечення позитивного іміджу вітчизняної спортивної діяльності та підняттю престижу України на міжнародній арені.

Нагадаємо, що постанова була прийнята 18 вересня 2013 року на засіданні КМУ.

Джерело: УНН

Читайте також: