fbpx
Політика

Дипломати США відреагували на колаж Обами від Родніної

За повідомленням «Ехо Москви», у відповідь на розміщення в своєму мікроблозі в Twitter колажу Обами і його дружини, американські дипломати процитували депутату Держдуми від «Єдина Росія», колишній фігуристці Ірині Родніной слова третього президента США, Томаса Джефферсона.

«Нетерпіння – це хвороба, породжена невіглаством», – йдеться в посланні дипломатів.

Ірина Родніна, розмістила в своєму мікроблозі соціальної мережі колаж з президентом Бараком Обамаю, його дружиною і … бананом. На оригінальній фотографії банана звичайно ж нема, його вже підставили згодом. Таким чином, колаж вже придбав зовсім іншу форму і зміст. Причому, сама Родніна не зробила ніяких коментарів чи пояснень під фотографією, що викликало у ряду користувачів обурення. Так, багато людей загальну улюбленицю звинуватили в расизмі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Напередодні Родніна видалила скандальний запис, але відкинула всі звинувачення расизму на свою адресу.

«Фотографія не моя, її мені прислали з США. Свобода слова, і є свобода слова. Якщо у вас комплекси, то з ними треба боротися», – відреагувала Родніна на звинувачення на свою адресу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У комісії Думи з депутатської етики заявили, що не розуміють реакції дипломатів і не бачать нічого поганого в діях депутата.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: