fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українські моряки в Камеруні згодні покинути судно

 Українські моряки, які перебувають під арештом у Камеруні на теплоході Sky Star, висловили згоду покинути судно без зарплати ще три місяці тому. В даний момент моряки готові на все. Про це заявив капітан судна Микола Аржаєв.

«Я вважаю, що в МЗС наших повідомлень не отримують. Або ж хтось передає неправдиву інформацію. Хочу заявити офіційно: всі члени екіпажу вимагають надати їм заміну. Всі вони висловили згоду покинути судно без отримання повного розрахунку», – повідомляється в листі капітана, який було адресовано секретарю українського посольства в Алжирі.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Нагадаємо, що 16 українських моряків вже більше півроку зарештовані в Камеруні. За словами українців, весь цей час компанія-судновласник ніяк не вирішувала проблеми. Також моряки зазначили, що їм не платили зарплату.

Відзначимо, що в МЗС України заявляють, що громадяни України, які перебувають на судні, відмовляються його покинути. Причина такої поведінки – невиплачена зарплата. У МЗС запевнили, що українці можуть залишити судно тоді, коли самі цього захочуть. Капітан судна заперечує дану інформацію.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: