fbpx
Політика

Барак Обама продовжує боротьбу за реформу в медицині

 Американський лідер продовжує свою боротьбу за одну з найбільш важливих реформ у законодавстві США – реформу охорони здоров’я. Відзначимо, що раніше в Конгресі прийняли законопроект, який передбачав відмову у фінансуванні даної сфери. Тоді «за» проголосували 230 учасників Конгресу, а «проти» – 189.

Однак, незважаючи на це, Барак Обама заявив, що рук складати не буде. Він запевнив усіх людей, які вірятьйому, що реформа буде втілена в життя.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Вони погрожують нам, що зірвуть фінансування роботи уряду, якщо ми не приймемо їх умови щодо скасування законопроекту про охорону здоров’я. Я вам особисто обіцяю – цього не відбудеться», – повідомив Барак Обама.

Відзначимо, що протягом багатьох років в США система медичного страхування була приватною. Під час своєї передвиборної кампанії Барак Обама пообіцяв, що, як мінімум, 30 мільйонів американців отримають поліс від держави.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Критики даної реформи стверджують, що вона спричинить величезні бюджетні втрати, Однак Обама так не вважає, і збирається довести справу до переможного кінця, надавши американцям безкоштовне страхування.

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: