fbpx
Політика

Путін повинен піти з посади президента РФ, – терорист Ігор Гіркін

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) запропонував Путіну залишити посаду президента РФ, щоб не нести відповідальність за полонених в Україні росіян.

Як передає власний кореспондент УНІАН в РФ, про це Гіркін сказав на прес-конференції в Москві.

"Хтось із тих, хто недавно виступали у нас по телебаченню (Путін – ред.), не згадав взагалі про проблему росіян в світі і тільки промимрив про те, що він згоден на збройні сили ОБСЄ на території східних районів України, щоб припинити там нібито війну. На жаль, на чиновників – поганих чи хороших – звалювати це не можна. Він особисто несе відповідальність за все, що відбувається з російськими людьми, громадянами Росії, раз він президент Росії, а якщо він не хоче бути президентом Росії нехай так і скаже, тоді з нього ця відповідальність буде знята", – сказав Гіркін.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Він заявив, що далі лицемірити неможливо, "тому що йде здача за межами Росії, яка плавно приведе до здачі росіян в самій Росії".

"Я вважаю, що російське керівництво проявляє видатну підлість по відношенню до росіян, які перебувають в ув’язненні в Україні", – сказав він.

За його словами, особливо разюче це виглядає в порівнянні з відношенням українського керівництва, яке прагне звільнити своїх полонених.

Читайте також: