fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Поліція встановила особу попутника зниклого Тараса Познякова, – Микола Жукович

Співробітники поліції встановили особу попутника зниклого львів’янина Тараса Познякова, який скористався сервісом BlaBlaCar. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив прес-секретар ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович.

Читайте: Поліція ретельно обстежує територію Київської області в пошуках Тараса Познякова

М.Жуковіч зазначив, що правоохоронці встановили особу людини, яка була попутником Т.Познякова, проте не підтвердив і не спростував інформацію про те, що цією особою є людина, фото та особисті дані якої з’явилися в ЗМІ.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

"Я не можу сказати, що ми їх не встановили, але та особа, про яку друкують … що це він (підозрюваний – ред.) – це не зовсім правильно. Розумієте, я не можу ні підтвердити, ні спростувати. Але те, що наші встановили, – це так, але я не думаю, що це людина, яку показують", – повідомив М.Жуковіч.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Також М.Жуковіч повідомив, що ніяких нових подробиць у справі Т.Познякова на даний момент немає.

Так, сьогодні, 18 квітня, в ЗМІ з’явилася інформація про те, що правоохоронці встановили особу першого підозрюваного у справі про зникнення львів’янина Т.Познякова.

Нагадаємо, 4 квітня Тарас Позняков домовився підвезти до Києва пасажирів, яких знайшов на сервісі попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не доїхав.

Читайте також: