fbpx
Новини світу

У США спостерігається брак iPhone 5s ще до старту продажів

 Смартфони компанії Apple завжди користувалися великою популярністю. Особливо це спостерігалося відразу після надходження в продаж нових моделей. Минулого тижня компанія представила відразу два смартфони – iPhone 5c і iPhone 5s і тепер багато хто чекає появи новинок у продажу.  До слова, iPhone 5c вже почали продавати, а от iPhone 5s повинен надійти в продаж лише 20 вересня.

 Зараз же західні ЗМІ повідомляють, що для того щоб отримати смартфон, шанувальникам даної марки доведеться потрудитися, оскільки, якщо вірити заявам мобільних операторів, а також представникам роздрібної мережі самої Apple, запаси флагманської моделі iPhone 5s у них дуже обмежені.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 У той же час, ситуація з моделлю iPhone 5c абсолютно інша – з їх постачанням немає ніяких проблем.

 В Apple очікують, що найбільшою популярністю буде користуватися модель iPhone 5s сірого кольору і, як відомо, дві третини завезених iPhone 5s саме такого кольору. Таким чином, придбати моделі двох інших кольорів – буде складніше.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

 Тим часом, американські оператори починають висловлювати своє невдоволення такою ситуацією, оскільки все веде до того, що продажі будуть нижчими  від того рівня, на який вони спочатку розраховували.

Читайте також: