fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Актор Олексій Панін влаштував дебош у ресторані

 Актор Олексій Панін знову став учасником скандальної події. На цей раз він влаштував дебош в ресторані міста В’язники Володимирської області. Правда, Панін після розмови з поліцейськими склав свої вибачення, проте керівництво закладу не задоволено і вимагає компенсувати збиток за розбитий посуд.

 За словами начальника штабу відділу МВС Росії "В’язниковський" Юрія Соловйова, інцидент стався в понеділок близько 20:00. Співробітники ресторану «В’язники» звернулися до чергової частини із скаргою на актора Олексія Паніна, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розбив посуд. Збиток керівництво ресторану оцінило на суму  10 000 рублів.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 "Наряд виїхав на місце, але Паніна вже не було. Цього дня він давав концерт. Співробітники опитали його після концерту. З його боку ніякого опору не було: дав свідчення, провину визнав і вибачився за свої дії", – розповів представник правоохоронних органів.

 Директор ресторану пояснила, що на момент прибуття в ресторан Панін був уже нетверезий, що викликало його лють – ніхто із співробітників закладу зрозуміти не може. За словами персоналу, Панін став ні з того ні з сього кричати і бити посуд.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Олексій Панін влаштував дебош в ресторані (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: