fbpx
Новини світу

Сергій Філін повернувся до Москви

Художній керівник балету Великого театру, народний артист Росії Сергій Філін закінчив лікування в Німеччині і сьогодні повернувся Москву.

Прес-аташе ДАВТу Катерина Новікова, яка зустрічала Філіна в столичному аеропорту, розповіла, що художній керівник прилетів разом з мамою, в аеропорту зібралася величезна кількість людей, в тому числі і дружина Філіна, і його сестра, а от дітей вирішили не брати – вони залишилися чекати батька вдома. Звичайно ж, прибули до аеропорту і колеги Філіна з Великого театру .

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Народний артист був надзвичайно зворушений таким теплим прийом на батьківщині. "Сергій зізнався, що дуже радий повернутися додому. Він висловив безмірну вдячність німецьким лікарям, які зробили практично неможливе", – розповіла Новікова. Коментуючи стан свого здоров’я, Філін зазначив, що його ліве око бачить на 80%, з правим оком справи йдуть складніше, але він вже може бачити ним пальці своєї руки, що є величезним прогресом, адже зовсім недавно цим оком художній керівник не міг розрізняти навіть контури великих предметів. Також Філін зазначив, що йому через деякий час доведеться повернутися в німецьку клініку, щоб зробити ще кілька операцій на очах.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

 

Читайте також: