fbpx
Політика

Ляшко сумнівається в перемозі кандидатів від опозиції на перевиборах

 Як розповів народний депутат України Олег Ляшко, сьогодні, 16 жовтня, партія «Батьківщина» провела з’їзд і висунула на проблемних округах політичних лузерів, які раніше не змогли відстояти перемогу на чергових виборах до парламенту.

Як він вважає, Булатецький, Левченко, Даценко, Корнацький і Романюк – не ті кандидати, які зможуть захистити Україну, оскільки вони не здатні захистити навіть самих себе. При цьому Ляшко в черговий раз назвав Корнацького російським шпигуном і також звернув увагу на те, що Романюк взагалі живе за кордоном.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«"УДАР" всю цю шаленість теж підтримує. Ганьба Яценюку, Тягнибоку і Кличку! Замість того, щоб самим піти на вибори, вони виставляють цих тюфяків, щоб злити округи на користь регіоналів», – написав Олег Ляшко в Facebook.

За його словами, якби вони самі балотувалися, то це було б більш чесно і ці кандидати, яких вони висунули, змогли і так потрапити до парламенту за списками.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«А ці вождики перевірили б, чи дійсно їх так любить народ, як вони думають, чи вони живуть у світі ілюзій і не гідні того, щоб очолювати свої партії», – додав депутат.

Олег Ляшко також вкотре повторив, що гріш ціна політикам, які не здатні перемогти на окрузі.

Читайте також: