fbpx
Політика

Ірландія і Україна повинні працювати над подальшим розвитком двосторонніх відносин – Янукович

  Україна та Ірландія мають працювати над подальшим розвитком двосторонніх відносин і підтримкою позитивної динаміки політичного діалогу, заявив президент України Віктор Янукович.

"Ми вважаємо, що діалог, міжпарламентський діалог сприятиме українсько-ірландським відносинам", – сказав глава держави на початку зустрічі з головою Палати представників Парламенту Ірландії Шоном Барретом, повідомляє прес-служба глави української держави в четвер.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

В. Янукович зазначив, що Україна та Ірландія завжди будували конструктивні відносини. "Ми спільно вважаємо, що їх потрібно поглиблювати. Я переконаний, що активна взаємодія буде йти на користь", – зазначив він.

Глава держави позитивно оцінив роботу парламентських "груп дружби". Він висловив сподівання, що діяльність груп також сприятиме подальшій активізації українсько-ірландського співробітництва.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Президент запросив прем’єр-міністра Ірландії Ендц Кенні (Еnda Kenny) відвідати Україну з візитом.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: