fbpx
Політика

Україна сподівається на підтримку Великобританії при євроінтеграції – Янукович

 Президент України Віктор Янукович розраховує на те, що Великобританія надасть Україні підтримку в її євроінтеграційних прагненнях. З відповідною заявою глава держави звернувся до учасників фестивалю «Дні України у Великобританії».

Як зазначив Янукович, даний захід покликаний посприяти популяризації України у світі, а також зміцненню відносин між країнами та їх громадянами.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

«Сучасна Україна впевнено рухається шляхом євроінтеграції. Це наш свідомий вибір, який зумовлений, перш за все, європейською ідентичністю українців, нашим історичною і культурною єдністю з спільнотою народів Європейського континенту», – сказав президент.

За словами Віктора Януковича, Великобританія є важливим партнером України на міжнародній арені. Він підкреслив, що Україна високо оцінює підтримку, що надається з боку Великобританії, зокрема в питанні підписання Угоди про асоціацію на саміті у Вільнюсі.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Також глава держави висловив надію на те, що фестиваль « Дні України в Великобританії» дозволить по- новому відкрити Україну.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: