fbpx
Кінотеатри

Брі Ларсон може отримати головну роль у кінокоміксі «Капітан Марвел»

Західні ЗМІ стверджують, що актриса Брі Ларсон, що отримала не так давно свій перший «Оскар» за роль у фільмі «Кімната», є на сьогоднішній день головною претенденткою на роль в кінокоміксі «Капітан Марвел».  

Чутки про даний проект, що розробляється студією Marvel, ходять вже досить давно. У свій час передбачалося, що Капітан Марвел, справжнє ім’я якої Керол Денверс, з’явиться у фільмі «Перший месник: Протистояння», однак цього так і не відбулося.  

У той же час, не дивлячись на те, що прем’єра фільму запланована аж на 2019 рік, передбачається, що героїня з’явиться вже в наступних «Месниках», вихід яких запланований на 2018 рік.  

Раніше роль Капітана Марвела приписували таким актрисам, як Емілі Блант, Шарліз Терон і Брайс Даллас Ховард. Однак, за заявою ЗМІ, тепер саме Брі Ларсон лідирує в списку кандидатів на роль. При цьому наголошується, що студія вельми зацікавлена в актрисі, і та, в свою чергу, також згодна на участь в проекті.  

Разом з тим, багато хто вважає, що Брі Ларсон є більш підходящою кандидатурою, адже вона наймолодша з претенденток – їй 26 років. Адже, як відомо, часто актори, які отримують ролі в фільмах Marvel, укладають довгострокові контракти, і тому вибір більш молодої актриси вигідніший студії.

Читайте також: