fbpx
Політика

Питання Тимошенко може бути вирішене лише у правовій площині – Янукович

 Президент України Віктор Янукович продовжує стверджувати, що питання екс – прем’єра Юлії Тимошенко може бути вирішене виключно у правовій, законній площині. Про це він вкотре нагадав під час спілкування з журналістами після переговорів з президентом Чехії.

 За його словами, зараз необхідний окремий закон, який дозволить громадянам України відправлятися на лікування за кордон. При цьому Віктор Янукович також заявив, що відповідний документ вже знаходиться в розробці і незабаром буде розглянутий Верховною Радою.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Президент Чехії Мілош Земан, своєю чергою, повідомив про те, що питання Тимошенко також порушувалося під час його спілкування з Януковичем. При цьому він вважає, що це питання досить чутливе і для його вирішення необхідний відповідний підхід.

 «Я вважаю, що передчасна Медіалізація цього питання скоріше пішла б на шкоду, ніж на користь. І все ж, я з упевненістю, що наближається до 100 %, можу сказати, що я б на це дав десь від нуля до ста відсотків», – зазначив чеський лідер.

Читайте також: