fbpx
Шоу-бізнес

Тайра Бенкс хоче усиновити дитину

 39 – річна знаменита топ – модель Тайра Бенкс, незважаючи на свою публічність і пристрасть до відвертих заяв, воліє обходити стороною всі питання, що стосуються її особистого життя. Проте в одному з недавніх інтерв’ю Тайра Бенкс все ж торкнулася теми материнства, зізнавшись, що вона готова стати матір’ю – причому зовсім неважливо, буде це її біологічна дитина або ж усиновлена.

 Тайра сказала: «У мене буде дитина, народжу я її чи вона сама прийде до мене. Я відкрита для усиновлення. Я хотіла зробити це ще до того, як це стало модним».

 Неясно, коли ж у світі зірок стало «модним» всиновлювати дітей, адже, якщо вірити словам топ-моделі, вона хотіла зробити це ще коли була школяркою. Вона сказала: «Мені тоді було років дев’ять, і я сказала мамі: "Мамочка, я хочу дитину! Але зовсім не обов’язково, щоб це була моя дитина, я можу взяти її звідкись і виростити". Мама сказала, що це називається усиновленням, і я відповіла: "Так, мамочко, я хочу зробити це". Тобто я була готова вже у дев’ять років».

 Однак також невідомо, чи є у майбутнього малюка батько, адже Тайра Бенкс зізналася, що зараз зустрічається з деким, однак про серйозні стосунки мови поки не йде.

 За матеріалами: NZ City

Читайте також: