fbpx
Політика

Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Білорусь 24-25 жовтня

 Президент України Віктор Янукович 24-25 жовтня відвідає з робочим візитом Білорусь, де візьме участь у черговому засіданні Ради голів держав СНД і в засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав.

 Як повідомила прес – служба президента з посиланням на керівника Головного управління з питань міжнародних відносин адміністрації президента Андрія Гончарука, порядок денний засідання Ради голів держав СНД передбачає питання щодо ключових напрямів розвитку СНД і поглиблення багатосторонньої співпраці. Зокрема, планується ухвалити рішення щодо оголошення 2015 Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у СНД, а 2014-й – Роком туризму, а також щодо реалізації низки міждержавних програм, спрямованих на боротьбу зі злочинністю.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні голів держав, яке відбудеться 24 жовтня, стане гарним приводом для української сторони обмінятися думками щодо стану та перспектив розвитку розпочатої в травні поглибленої взаємодії нашої держави з Євразійською економічною комісією, а також розглянути напрямки взаємовигідної співпраці в умовах очікуваного впровадження зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом", – зазначив А.Гончарук.

Читайте також:  Чому Ватикан ігнорує доктрину про «священну війну» РПЦ та Кремля?

 Крім того, в ході візиту до Білорусі В.Янукович планує провести ряд зустрічей зі своїми колегами для обговорення актуальних питань двосторонньої взаємодії.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: