fbpx
Політика

Відділення ЛДПР в Чечні не закриють – Жириновський

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вирішив покласти край чуткам, щодо розпуску відділення ЛДПР в Чечні, запевнивши, що воно продовжить існувати, як і колись.

«У нас там було відділення і буде», – підкреслив депутат.

При цьому він зазначив, що в Чечні його вельми поважають, як і на всьому Кавказі. До того ж, за словами Жириновського, там завжди добре голосували за його політичну силу.

«Питання ніякого немає з нашими регіональними відділеннями. На керівника натиснули. Нехай генеральна прокуратура займається і ФСБ», – додав лідер ЛДПР.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Слід нагадати, що інформацію про розпуск відділення раніше поширив його керівник Адлан Шамсадов, пославшись на висловлювання Жириновського на адресу кавказьких народів. Однак сам Жириновський закликав не ображатися і додав, що питання, щодо міграційної політики, повинні вирішуватися вченими та відповідними спецслужбами.

На думку політика, боротися зі злочинами можна лише шляхом обмеження народжуваності, так як причиною тероризму і воєн саме і є перенаселення однієї території, внаслідок чого люди починають ділити її через нестачу місця.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Єдиний спосіб – вести пропагандистську роботу і жорсткими заходами вести боротьбу з чисельністю населення. Справа не в Кавказі, не в національності, справа в тому, що за останні 60 років йде витіснення росіян з усієї території колишнього СРСР», – заявив Жириновський.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: