fbpx
Спорт

Шарапова вибула з трійки лідерів рейтингу WTA

Російська тенісистка Марія Шарапова продовжує втрачати позиції в рейтингу Жіночої тенісної асоціації. В оновленому списку, опублікованому на офіційному сайті WTA, виявилося, що Шарапова знаходиться вже не на третьому місці, а на четвертому.

Росіянку обійшла китайська тенісистка Лі На, що минулого тижня пробилася у фінальну частину підсумкового турніру WTA. Щоправда, у вирішальному матчі китаянка програла Серені Вільямс (США), яка знову забезпечила собі звання першої ракетки світу. На другому місці в рейтингу Жіночої тенісної асоціації розташувалася білоруська тенісистка Вікторія Азаренко, яка також брала участь у підсумковому чемпіонаті WTA, але не пройшла далі групової стадії. Марія Шарапова через травму підсумковий турнір пропустила.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Всього в першу сотню рейтингу WTA увійшли шестеро росіянок: Марія Шарапова (4), Марія Кириленко (8), Світлана Кузнєцова (21), Катерина Макарова (24), Олена Весніна (25), Анастасія Павлюченкова (26).

Змін у першій трійці рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів не відбулося. Верхній рядок заняд Рафаель Надаль (Іспанія), другу – Новак Джокович (Сербія), третю – Давид Феррер (Іспанія).

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: