fbpx
Новини світу

Митрополит Володимир отримав проблеми після підтримки європейської перспективи – УПЦ

 Митрополит УПЦ МП Володимир стає жертвою відвертих нападів після його підписання звернення на підтримку європейської перспективи з іншими церквами та людьми інших конфесій. Про це на прес – конференції повідомив архиєпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду УПЦ КП Владика Євстратій (Зоря), передає кореспондент УНН.

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

 "Я можу дати тільки свій аналіз щодо митрополита Володимира, який підписав звернення на підтримку європейської перспективи для України, 30 вересня воно було оприлюднене. І після цього в деяких колах, зокрема, в політичних і навколоцерковних, почалися відверті напади на митрополита Володимира, особливо щодо того, що він не мав права підписувати його із представниками інших церков, які є неправильними, і іншими релігійними конфесіями, які є не християнськими", – зазначив владика Євстратій.

Читайте також:  У Німеччині зарізали двох українців, підозрюваний – громадянин росії

 Тому, за його словами, керівники УПЦ КП не приймають рішень щодо взаємодії з представниками МП, поки триває зазначена дискусія.

 Джерело: УНН

Читайте також: